![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
| Serbest Kürsü Buradaki forum konularına uymayan her tür mesajınız için buraya yazın. |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink)
|
|||||||||||||||||
|
Üye
|
En Uzun Topic Rekorunu Kırıyoruz..!!!
Arkadaşlar bugüne kadar dünyanın en uzun forumu 8215 sayfa ve 164160 mesajdan oluşmaktadır.
Konunun başlığı ise ; Ben sıkıldım, hadi dünyanın en uzun forumunu yapalımdı.... Böle başlamışlar ve Guinnes rekorlar kitabına adlarını yazdırmışlar!!!!! Böyle bi rekor neden kıramayalım arkadaşlar hergün güzel bir geyik çevirsek yada içimizden gelenleri anlatsak dertlemizi sıkıntılarımızı,selam verip selam alsak belki bu konuyla bizde rekor kırabilirz!!!!! Not: Arkadaşlar bu hemen olucak bişey değil bayağı bi süre lazım. Sizden bi ricam olucak her seferinda daha kırılmadı mı rekor diye sormayalım zaten kırılıp kırılmadığı hemen belli olur. Birde konuya sırf rekor kırmak için saçma sapan yazılar yazmayalım konuyu muhabbet kurarak geliştirelim. NE DERSİNİZ HOŞ OLMAZ MI?? |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Üye
|
arkadasım oyle deıl ..
sadece bır tane konu accaz onun 8215 sayfa ve 164160 mesajdan olusturmaya calısıcaz ? kapiş ?
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Üye
|
neyse hadi baslayalım bari
![]() bu aksam bjk - galatasarayı farklı bir skorla yener diyorum ben ![]()
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Emekli
|
bence tam tersi
Forum hakkında bilgi,şikayet,istek ve önerileriniz için msn@ruyadamisin.com serseri.izmirli@msn.com adreslerinden bana ulaşabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Biz İzleyeceğimiz Yolu Biliyoruz.Ecelden, Yolunu Kaybetmişler Korksun. Konu livend tarafından (02.03.08 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Emekli
|
yok ben galatasaylıyım bence bu akşam zaten çökmüş bjk yi iyicene çökertcek
![]()
Forum hakkında bilgi,şikayet,istek ve önerileriniz için msn@ruyadamisin.com serseri.izmirli@msn.com adreslerinden bana ulaşabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Biz İzleyeceğimiz Yolu Biliyoruz.Ecelden, Yolunu Kaybetmişler Korksun. |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Üye
|
bence bjk alcak cünkü gs'de baya bir eksik var bildigim kadarıyla..
|
|
|