![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
| Serbest Kürsü Buradaki forum konularına uymayan her tür mesajınız için buraya yazın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Emekli
|
radyoya geçebiliriz
arkadaşlar bu akşam aldığımız karara göre radyo rüya yı açıcaz flatcast yayını olcak muhtemelen radyo.ruyadamisin.com
adresinden girilcek yayını şu anad [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] takip edebilirsiniz ayrıca sunucu olmak istiyenler yazsın
Forum hakkında bilgi,şikayet,istek ve önerileriniz için msn@ruyadamisin.com serseri.izmirli@msn.com adreslerinden bana ulaşabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Biz İzleyeceğimiz Yolu Biliyoruz.Ecelden, Yolunu Kaybetmişler Korksun. |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Buna Gece Ben Guzel Bır Sayfa Hazırlıyım Bırde .tr.cx Domaın Acarız.
İsteyen Dj Olabılır Yada Tanıdıgı Dj Olan ?
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Emekli
|
arkadaşlar burdan radyonun bitdiğinin müjdesini vermek istedim çok hoş ve güzel oldu en kısa zamanda ziyaret etmenizi tavsiye ederim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Forum hakkında bilgi,şikayet,istek ve önerileriniz için msn@ruyadamisin.com serseri.izmirli@msn.com adreslerinden bana ulaşabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Biz İzleyeceğimiz Yolu Biliyoruz.Ecelden, Yolunu Kaybetmişler Korksun. |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Bayan
|
bEn grdım ama Kımse yOK
veya ben beceremedım ![]() ![]()
Aşk ha! Aşk demek.. Yarı yolda bırakmak mı? Telefonlara bakmamak mı? Gerekçe bile sunmamak mı? Kırgınım aşka.. Ve büyük üstad gibi Fuzuli'ye de.. Dargınım işte, ne derlerse desinler.. Beni de inandırdı o aslı olmayan şeye.. Göz yaşlarımın bedelini kim ödeyecek?
|
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Emekli
|
üye olarak diyosan üyelik yok yayın olarak diyosan zaman zaman deneme yayını yapılıyo şu dakikada var dinliyemiyorsan canlı yayın bölümünde activex var onu indir
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Emekli
|
chat olarak diyosan ben senin yazdığını görüyorum
![]() yazdın ![]()
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Bayan
|
he yok dinlıorum chatlı falan ama kımse yok ıste onu dedım (:
Aşk ha! Aşk demek.. Yarı yolda bırakmak mı? Telefonlara bakmamak mı? Gerekçe bile sunmamak mı? Kırgınım aşka.. Ve büyük üstad gibi Fuzuli'ye de.. Dargınım işte, ne derlerse desinler.. Beni de inandırdı o aslı olmayan şeye.. Göz yaşlarımın bedelini kim ödeyecek?
|
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||||||||||
|
daha gunluk radyo
kımse bılmmıyorkı zamanla o a olcak BÜŞRA ! ![]()
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|