![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
| Serbest Kürsü Buradaki forum konularına uymayan her tür mesajınız için buraya yazın. |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink)
|
||||||||||||||||||
|
Emekli
|
750 mb lık oyunu 2 mb yapma resimli anlatım
BURADA 750MB LIK DOSYAYI 2 MB TA İNDİRECEĞİZ...BUDA KOTA SORUNU OLAN ARKADASLARIN İŞİNE YARAYABİLİR
Görüldüğü gibi yaklaşık 750 MB Şimdi Bunu 2 Mb ye indirecez ![]() Adım 1 : Winzipi bilgisayarınıza yükleyin Adım 2 : Dosyamıza Sağ tıkkk … Email için ziple diyoruz ![]() Adım 3 : Görüldüğü Gibi aheste aheste sıkıştırıyor bu arada dosyanın boyutuna göre bayağı uzun sürebilir… ![]() Adım 4 : Karşınıza Böle bir şey çıktıysa iş tamamdır, şimdi dosyamızın ismine sağ tık ..ve farklı kaydet..( bu arada boyuta dikkat) ![]() Adım 5 : Dosyamızı uygun bir yere kaydedip bu ekranı kapatıyoruz… ![]() Adım 6 : Hadi Hayırlı olsun
Forum hakkında bilgi,şikayet,istek ve önerileriniz için msn@ruyadamisin.com serseri.izmirli@msn.com adreslerinden bana ulaşabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Biz İzleyeceğimiz Yolu Biliyoruz.Ecelden, Yolunu Kaybetmişler Korksun. |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||
|
yanlıslık olmalı
okadarda kucultemez
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Emekli
|
ben alıntı yaptım denemedim ama bence olur
Forum hakkında bilgi,şikayet,istek ve önerileriniz için msn@ruyadamisin.com serseri.izmirli@msn.com adreslerinden bana ulaşabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Biz İzleyeceğimiz Yolu Biliyoruz.Ecelden, Yolunu Kaybetmişler Korksun. |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Banned
|
The Historical Change of Professions in WoW
Professions have undergone a lot of changes since WoW began. Most recently, in Burning Crusade, crafting professions were typically a good way to obtain surprisingly high-quality items that you couldn't get any other way, such as Stormherald or the Frozen Shadoweave set. So far we haven't seen any evidence of directly parallel itemization in [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], and according to a couple of recent posts by Verimonde, we're not going to. Specifically, Verimonde said that "There will not be a Stormherald type weapon 'high level crafter only,'" although there are, for instance, several BoE epic smithed weapons in the process of [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. In his second post he explains the reasoning a little more: Blizzard didn't like that many people were picking professions based on what would make them the most powerful, as opposed to what they enjoyed. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], the easiest way to get your Warhammer accounts leveled, would be the best choice for those players who are out of time. Our profession staff will powerlevel your Warhammer accounts efficiently and securely. Buy [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] from us, experiance our excellent War powerleveling service!For more information about [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], please keep an eye on item4um.com.
|
||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
LinkBackler (?)
Konunun linkbacki: http://www.ruyadamisin.com/forum/serbest-kursu/23418-750-mb-lik-oyunu-2-mb-yapma-resimli-anlatim.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Eglence Forumu | Webmaster Kaynaklar | bu konu | Refback | 17.02.08 06:46 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|