![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
| Serbest Kürsü Buradaki forum konularına uymayan her tür mesajınız için buraya yazın. |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink)
|
||||||||||||||||
|
Üye
|
BenimDilim - Dilimizi Koruma ve Öğretme Kampanyası
''Türkçeye ''bye bye'' dememek için,hoşçakal deyiniz'' sloganı ile başlattığımız türkçemizi koruma ve internetteki insanlarımıza doğru türkçeyi öğretme kampanyasına tüm duyarlı vatandaşlarımız katılabilir.Bu kampanyaya katılmak isteyen site sahipleri tanıtım resimlerini sitelerine ekliyebilir ya da forumdaki üyeler tanıtım resimlerinden herhangi birini imzalarına ekliyebilirler. Herhangi soru,eleştiri ya da yorumlarınızı iletmek için aşağıdaki adrese e-posta atabilir, anında mesajlaşma yazılımlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Bilgi: bilgi@benimdilim.com [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Unutmayalımki bir milletin anadili o milletin kimliğidir ve kimliğini kaybeden bir millet er ya da geç özgürlüğünüde kaybedecektir. Atamızın şu sözlerini sizlere hatırlatmaktan gurur duyarım; Ülkesinin yüksek istiklalini korumasını bilen Türk milleti, dilinide yabancı dillerin boyunduruğundan kurtalmalıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Not: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinin kesinlikle hiçbir ticari amacı yoktur kesinlikle dilimizi korumak ve öğretmek amacıyla kurulmuştur. Bütün duyarlı vatandaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum. |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||
|
konu 5 yıldılz olarak degerlendırıldı konu sabıtlendı
çok guzel bır uygulama sonuna kadar desteklıyoruz ..!
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||
|
[IMG]file:///C:/Users/Ressan/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Ressan/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Hızlı Üye
|
Bende bu kampanyayı sonuna kadar destekliyorum. Site içerisinde Türkçe kullanma'ya özen gösterelim. Hem Türkçe hemde Türkdili kurallarına dikkat ederek. Bu kampanya için teşekkürler...
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Emekli
|
bende kesinlikle bu konuya önem verenlerdenim bende forumda yazılarıma dikkat edeceğim
![]()
Forum hakkında bilgi,şikayet,istek ve önerileriniz için msn@ruyadamisin.com serseri.izmirli@msn.com adreslerinden bana ulaşabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Biz İzleyeceğimiz Yolu Biliyoruz.Ecelden, Yolunu Kaybetmişler Korksun. |
||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Tags: benimdilim, benimdilimcom, edebiyat, turkce |
LinkBackler (?)
Konunun linkbacki: http://www.ruyadamisin.com/forum/serbest-kursu/22651-benimdilim-dilimizi-koruma-ve-ogretme-kampanyasi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Eglence Forumu | Webmaster Kaynaklar | bu konu | Refback | 17.02.08 00:55 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|