![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
| Serbest Kürsü Buradaki forum konularına uymayan her tür mesajınız için buraya yazın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Hızlı Üye
|
vuslat_sefa: hayal@ sen seçilmiş kişisin.Ruya Matriks Tehlikede Ajanlar her topic'i her bölümü yavaş yavaş ele geçiriyorlar bizimle savaşa katılacakmısın?
hayal@ :vuslat_sefa anlamıyorum ben prog yazıp ekmek paramı çıkaran bir userim neden ben neden? vuslat_sefa:hayal@Soru sorma Korsanlar Matrikse Girmek İçin 2 hap var mavi hap seni Korsanlar matrikse sokacak gri hapsa senin üstüne bir çizgi çekip Korsanlar matriksten atacak eski hayatına geri döneceksin. hayal@: Kırmızı Hap dermişim tamam abi ne bu asabiyet desene her ihtimalde yutacaz hapı o zaman mavi hap abü. -hayal@ Hapı Yutar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayal@: Nan noluyor bismillah yuttuk hapı nannn savulunnnnn. sagopa_key sıkıştırdı nan bu Ajanlar beni.Bana en yakin cikişi bul! sagopa_key: Kanka en yakin Anket bölümünde var ama orasıda Mod onaylı Çıkamassın Başka yere bakalım. hayal@: Çabuk sagopa_key... sagopa_key: Yok ya Trinity'i alan sen, kahraman olan sen, sonra başin sıkıştımı sagopa_key gel beni kurtar Yok Sana Çıkış Geber hayal@: Haydaa sirasi mi kardeşim şimdi bak son nefesimi veriyorum... vuslat_sefa : sagopa_key bozuntusu kafayi yiyeceksin bak! sagopa_key : aman abi ozur dilerim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sagopa_key : En yakin güvenli bölüm mause ile 8 TIK uzakta, sana gelmez abi. hayal@ : İyi bari birşeyler atıştırayım; sagopa_key bana en yakin kebapçiyi bul. sagopa_key : Abi sende *okunu çikardin ama. hayal@ : Nan 2 saattir peşimde 2 Ajan topic'ler arasında koşup duruyorum karnım açıktı tamam o zaman telefon numarasini ver yeter. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lapus,sadık18,KoNT UçarLar ve; sadık18: Gelin bakim Ajan arkadaslarım tekmi buldunuz adamı aaaa ne kadar ayıp ![]() lapus: Tam arkanızdayım KoNT sadık18: Aha bitanesi aglıyor... hayal@: Döfün onları sadık18 lapus KoNT agzına agzına vurun konuşun nan ajanLar tekmi buldunuz beni Alıntı: sadık18,lapus ve KoNT Ajanları Döverler 2,80 Uzatırlar... Bir Süre Sonra hayal@ Yine Ruya Matriks'te konu Kontrolü Yaparken.... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayal@: Nan Burasıda Ajan Kaynıyor dur yavaşça kaçayım arkasından Görmedi Uyuz Beni Arayımda vuslat_sefa'Içıkarsınlar beni burdan paket olacaz yoksa.Anam Anam kontör bitmiş Değişecem lan bu Telsimi Zaten Düzgünde Çekmiyor Ruya Matrikste Mesaj Yollayım Bari Beleş Olması Lazımdı Alıntı: hayal@'nın Mesaj'ı Alıntı: Nan Uyuz sagopa_key neden kontör yüklemedin nan telefonlara zaten takoz 5110 kullanıyoz vuslat_sefa'da çulsuz mudur nedir almıyor şekilli bir telefon bize neyse kontörüm bitti arayın beni sagopa_key sagopa_key: vuslat_sefa vuslat_sefa : Efendim sagopa_key: hayal@ mesaj attı abi vuslat_sefa : Ne diyo sagopa_key: Kontörüm bitti, beni arayın diyo. vuslat_sefa: Hmm nerede olduğu bellimi sagopa_key : Eğlence Mekanı/Komik Yazılar'da Şuan vuslat_sefa : Arayın,Söylesin yerinide kurtaralım su ajan TeKnO'dan onu... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayal@ : Paket Olduk iyimi yardım etmediniz banlandım işte! |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||
|
eveet
konu baya hosuma gıtıtı
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Hızlı Üye
|
Ellerine sağlık gerçekten çok hoş olmuş.
+rep veremiyorum sanırım (en azından ben bulamadım) ama yinede sözsel olarak +rep![]()
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Hızlı Üye
|
Alıntı:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Hızlı Üye
|
okadarda onların üzerinde dolaştım bu mu bu mu diye ama gözümden kaçmış sağol ![]()
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Emekli
|
süper ya
![]()
Forum hakkında bilgi,şikayet,istek ve önerileriniz için msn@ruyadamisin.com serseri.izmirli@msn.com adreslerinden bana ulaşabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Biz İzleyeceğimiz Yolu Biliyoruz.Ecelden, Yolunu Kaybetmişler Korksun. |
||||||||||||||||||
|
|
|