Mp4 İndir,Katılımsız Programlar,Full Oyun İndir,Full Mp4 Film  

Geri git   Mp4 İndir,Katılımsız Programlar,Full Oyun İndir,Full Mp4 Film > Genel > Serbest Kürsü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Konuları Okundu İşaretle

Serbest Kürsü Buradaki forum konularına uymayan her tür mesajınız için buraya yazın.

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 16.10.07   #1 (permalink)
Hızlı Üye

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Mesajlar
0/0 sssssss55
Rep Gücü: 2
LoNeLy is an unknown quantity at this point
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq
Tongue RuyadaMısın Matrix Görev Basında...

vuslat_sefa: hayal@ sen seçilmiş kişisin.Ruya Matriks Tehlikede Ajanlar her topic'i her bölümü yavaş yavaş ele geçiriyorlar bizimle savaşa katılacakmısın?

hayal@ :vuslat_sefa anlamıyorum ben prog yazıp ekmek paramı çıkaran bir userim neden ben neden?
vuslat_sefa:hayal@Soru sorma Korsanlar Matrikse Girmek İçin 2 hap var mavi hap seni Korsanlar matrikse sokacak gri hapsa senin üstüne bir çizgi çekip Korsanlar matriksten atacak eski hayatına geri döneceksin.

hayal@: Kırmızı Hap dermişim tamam abi ne bu asabiyet desene her ihtimalde yutacaz hapı o zaman mavi hap abü.

-hayal@
Hapı Yutar

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

hayal@: Nan noluyor bismillah yuttuk hapı nannn savulunnnnn. sagopa_key sıkıştırdı nan bu Ajanlar beni.Bana en yakin cikişi bul!

sagopa_key: Kanka en yakin Anket bölümünde var ama orasıda Mod onaylı Çıkamassın Başka yere bakalım.

hayal@: Çabuk sagopa_key...
sagopa_key: Yok ya Trinity'i alan sen, kahraman olan sen, sonra başin sıkıştımı sagopa_key gel beni kurtar Yok Sana Çıkış Geber

hayal@: Haydaa sirasi mi kardeşim şimdi bak son nefesimi veriyorum...

vuslat_sefa : sagopa_key bozuntusu kafayi yiyeceksin bak!

sagopa_key : aman abi ozur dilerim.

sagopa_key : En yakin güvenli bölüm mause ile 8 TIK uzakta, sana gelmez abi.

hayal@ : İyi bari birşeyler atıştırayım; sagopa_key bana en yakin kebapçiyi bul.

sagopa_key : Abi sende *okunu çikardin ama.

hayal@ : Nan 2 saattir peşimde 2 Ajan topic'ler arasında koşup duruyorum karnım açıktı tamam o zaman telefon numarasini ver yeter.

lapus,sadık18,KoNT UçarLar ve;

sadık18: Gelin bakim Ajan arkadaslarım tekmi buldunuz adamı aaaa ne kadar ayıp
lapus: Tam arkanızdayım KoNT
sadık18: Aha bitanesi aglıyor...

hayal@: Döfün onları sadık18 lapus KoNT agzına agzına vurun konuşun nan ajanLar tekmi buldunuz beni

Alıntı:
sadık18,lapus ve KoNT Ajanları Döverler 2,80 Uzatırlar...

Bir Süre Sonra hayal@ Yine Ruya Matriks'te konu Kontrolü Yaparken....

hayal@: Nan Burasıda Ajan Kaynıyor dur yavaşça kaçayım arkasından Görmedi Uyuz Beni Arayımda vuslat_sefa'Içıkarsınlar beni burdan paket olacaz yoksa.Anam Anam kontör bitmiş Değişecem lan bu Telsimi Zaten Düzgünde Çekmiyor Ruya Matrikste Mesaj Yollayım Bari Beleş Olması Lazımdı

Alıntı:

hayal@'nın Mesaj'ı

Alıntı:
Nan Uyuz sagopa_key neden kontör yüklemedin nan telefonlara zaten takoz 5110 kullanıyoz vuslat_sefa'da çulsuz mudur nedir almıyor şekilli bir telefon bize neyse kontörüm bitti arayın beni sagopa_key
sagopa_key: vuslat_sefa
vuslat_sefa : Efendim

sagopa_key: hayal@ mesaj attı abi
vuslat_sefa : Ne diyo

sagopa_key: Kontörüm bitti, beni arayın diyo.
vuslat_sefa: Hmm nerede olduğu bellimi

sagopa_key : Eğlence Mekanı/Komik Yazılar'da Şuan
vuslat_sefa : Arayın,Söylesin yerinide kurtaralım su ajan TeKnO'dan onu...

hayal@ : Paket Olduk iyimi yardım etmediniz banlandım işte!
LoNeLy isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.07   #2 (permalink)
Yeni Üye

EfsaNe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Mesajlar
0/0 ssssssss0
Rep Gücü: 0
EfsaNe has much to be proud ofEfsaNe has much to be proud ofEfsaNe has much to be proud ofEfsaNe has much to be proud ofEfsaNe has much to be proud ofEfsaNe has much to be proud of
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq
saol paylaşımın için süper olmus ellerine sağlık
EfsaNe isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.07   #3 (permalink)
Hızlı Üye

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Mesajlar
0/0 sssssss55
Sende Yorum İçin Sağol
Alt 17.10.07   #4 (permalink)
DeSeRTeD MaN

vuslat_sefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
7/20 20/20
Today Mesajlar
0/0 sssss2399
Rep Gücü: 500
vuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond repute
iTrader: (1)
vuslat_sefa - MSN üzeri Mesaj gönder vuslat_sefa - YAHOO üzeri Mesaj gönder
eveet konu baya hosuma gıtıtı
-- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..

vuslat_sefa isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.07   #5 (permalink)
Hızlı Üye

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Mesajlar
0/0 sssssss55
Hoşuna Gittiğine Sevindim..
Alt 19.10.07   #6 (permalink)
Hızlı Üye

altinediz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
1/20 13/20
Today Mesajlar
0/0 sssssss63
Rep Gücü: 12
altinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond repute
Ellerine sağlık gerçekten çok hoş olmuş. +rep veremiyorum sanırım (en azından ben bulamadım) ama yinede sözsel olarak +rep
Not: Şehitlerimiz için
PHP- Kodu:
[a=4][c=0C· [/c=0][/a=4
kodunu lütfen msn nickinizin önünde kullanın
altinediz isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.07   #7 (permalink)
Hızlı Üye

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Mesajlar
0/0 sssssss55
Alıntı:
altinediz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ellerine sağlık gerçekten çok hoş olmuş. +rep veremiyorum sanırım (en azından ben bulamadım) ama yinede sözsel olarak +rep
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Al Kardeş Teraziye Bas[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alt 21.10.07   #8 (permalink)
Hızlı Üye

altinediz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
1/20 13/20
Today Mesajlar
0/0 sssssss63
Rep Gücü: 12
altinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond reputealtinediz has a reputation beyond repute
okadarda onların üzerinde dolaştım bu mu bu mu diye ama gözümden kaçmış sağol
Not: Şehitlerimiz için
PHP- Kodu:
[a=4][c=0C· [/c=0][/a=4
kodunu lütfen msn nickinizin önünde kullanın
altinediz isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.08   #9 (permalink)
Emekli

livend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Mesajlar
0/0 ssssss708
Rep Gücü: 47
livend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond repute
iTrader: (0)
livend - MSN üzeri Mesaj gönder
süper ya
adreslerinden bana ulaşabilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Biz İzleyeceğimiz Yolu Biliyoruz.Ecelden, Yolunu Kaybetmişler Korksun.
livend isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.08   #10 (permalink)
Özel Üye

m3lank0lia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
2/20 10/20
Today Mesajlar
0/0 ssssss583
Rep Gücü: 16