![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
| Serbest Kürsü Buradaki forum konularına uymayan her tür mesajınız için buraya yazın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Hızlı Üye
|
2B Kanunu ve Kampanyası
Ormanlarımız satılık değildir. Anayasaya aykırı, ulusa ait ormanları satışa çıkararak mülkiyet hakkını hiçe sayan ve orman talanının önünü açan 2 B orman arazilerinin satışına geleceğimiz ve çocuklarımız için hayır diyoruz. Ormanlarımızın satılmaması hep orman kalması için; aşağıda imzası bulunan biz Ülke Gönüllüleri, başta TBMM Başkanımız, Başbakanımız ile Çevre ve Orman Bakanı olmak üzere Yüce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bütün üyelerinden, ilişikte yer alan 2 B ile ilgili çözüm önerilerimizi dikkate almalarını, 2 B orman arazilerinin satılmamasını ve tekrar 2 B’lerin yaşanmaması için gereken önlemleri almalarınız istiyoruz. 2/B yani orman vasfını yitirmiş (yitittirilmiş) arazilerin satışı (peşkeş çekilmesine) karşı başlatılan imza kampanyasına katılalım. VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR, KADERİNE TERK EDİLEMEZ. TOPRAĞINA SAHİP ÇIK. 2/B Arazileri Satılmasın İmza Kampanyamıza [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden katılarak, Siz de Geleceğimize bugünden El Koyun. Karaman Tema Vakfı Web Sitsi için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Konuyu Sabitliyorum
HEP YUKARDA KALCAK Evet Arkadaşlar Karamantema.Com Websitesini Hazırladıgı bu kampanyaya destek olalım dıyenler benım ıle ıletısıme gece bılır en azıncen bır lınk koyalım web sıtenıze ![]()
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Hızlı Üye
|
Desteğin için teşekkür ediyorum. Böyle duyarlı olmak gerçekten çok güzel. Bende buradan herkesi kampanyaya katılmalarını davet ediyorum. Fakat ufak bir düzeltmeyide yapmam gerekiyor. Bu 2B Kampanyasını Karaman TEMA değil Tema Vakfı yapıyor. Yani sadece Karaman Temanın Yapmış olduğu bir şey değil. Diğer TEMA kurulışlarına haksızlık etmeyelim. Ben sizinde sa
zde katılımları arttırmak çabası içersindeyim. Desteğiniz için tekrar teşekkürler. İyi Çalışmalar. |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Banned
|
We offer retail[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]and wholesale pricing for buying[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]WoW gold and DAOC gold[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Whether you are supplying your guild or buying[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]WOW gold for your twink[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], FavGames is theright place for you.
|
||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Tags: kampanyasi, kanunu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|