![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
| Serbest Kürsü Buradaki forum konularına uymayan her tür mesajınız için buraya yazın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Üye
|
cem uzan rüyadamisin.com adayı : )
*Eğer beni admin yaparsanız konularınız silinmeyecek
*Eğer Beni admin yaparsanız user ler 1. sınıf muamele görecekler *Eğer Beni admin yaparsanız kimse banlanmayacak *Eğer Beni admin yaparsanız Tekrar mp3 bölümü açacağım *Eğer Beni admin yaparsanız mazot 1 Ytl olacak (ne alakaysa) *Eğer Beni admin yaparsanız foruma havuz yapacam hem yazacaksınız hem serinleyeceksiniz *Eğer Beni admin yaparsanız Cimbom Kadıköyde puan alacak *Eğer Beni admin yaparsanız ajdar geri gelmemek üzere Antarktika ya gönderilecek *Eğer Beni admin yaparsanız artık SİZE kızlar teklif edecek *Eğer Beni admin yaparsanız Konya'da da deniz olacak *Eğer Beni admin yaparsanız saatler artık geri alınmayacak!! *Eğer Beni admin yaparsanız okeye dönerken açmak yasaklanacak *Eğer Beni admin yaparsanız michael jackson, den siyah olacak *Eğer Beni admin yaparsanız arabada 5 evde 15 olucak *Eğer Beni admin yaparsanız düğünlerde zorla halaya kaldırmak yasaklanacak *Eğer Beni admin yaparsanız EMRAH ARTIK KOŞMIYCAK ve anasıda rahat edecek *Eğer Beni admin yaparsanız cakı cakmak ayna tarak beş metre don lastigi bir ytl olacak *Eğer Beni admin yaparsanız ronaldinho yu türk vatandaşı yapacağım VE foruma kazandıracağım ve de spor bölümüne mod yapacağım. *Eğer Beni admin yaparsanız forum Mesai saatleri sabah 10:30 - 12:00, öğlenden sonra 14:00 - 17:00 olacak! *Eğer Beni admin yaparsanız Zeki Müren de sizleri görecek. *Eğer Beni admin yaparsanız Arabayı yıkattığınız gün yağmur yağmayacak *Eğer Beni admin yaparsanız Kızların "biz arkadaşız" demesi yasaklanacak *Eğer Beni admin yaparsanız Eve tellak gelecek, her hafta üyelerin sırtını keseleyecek, boynu ağrıyana masaj yapılacak. *Eğer Beni admin yaparsanız Forumda msj başına para alacaksınız (yok artık) *Eğer Beni admin yaparsanız İddia kuponları yatmayacak *Eğer Beni admin yaparsanız Milli maçlarda rakip takıma en az 5 gol atılacak, en fazla 1 gol yenecek *Eğer Beni admin yaparsanız forumdan Türk kızları gidecek, Rus kızları gelecek *Eğer Beni admin yaparsanız tayyip'i bakarmisin.com'da user yapacağım
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Uzman Üye
|
Walla senden önce ben banlarım
![]()
Tarih Birgün acı İçinde Kıvranarak Şehadete Susamış bir Türkten Daha tehlikeli bir silâh Olmadığını YaZMaK ZoRunDa KalacakTır. |^^^^^^^^^^^^^| | |_ruyadamisin___| ||'""|""\__, |_____ _____l | |__|__|___| ) (@!)!(@)****"**|(@) (@)****|(@) |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||
|
ne sucuvarla forumtr yı dolandırır ıste gelsın
![]()
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Uzman Üye
|
Forumtr ne demek yaaaa. Öle bir forumu dolandırırsa eğer burayı da dolandırmaya kalkışır. Üstelik orda 9-10 tane admin var
![]() ![]() ![]()
Tarih Birgün acı İçinde Kıvranarak Şehadete Susamış bir Türkten Daha tehlikeli bir silâh Olmadığını YaZMaK ZoRunDa KalacakTır. |^^^^^^^^^^^^^| | |_ruyadamisin___| ||'""|""\__, |_____ _____l | |__|__|___| ) (@!)!(@)****"**|(@) (@)****|(@) |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Emekli
|
buraya ancak banlı üye olarak gelebilir
Forum hakkında bilgi,şikayet,istek ve önerileriniz için msn@ruyadamisin.com serseri.izmirli@msn.com adreslerinden bana ulaşabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Biz İzleyeceğimiz Yolu Biliyoruz.Ecelden, Yolunu Kaybetmişler Korksun. |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Uzman Üye
|
bencede ya o hiç gelmesin buraya onu kimse admin yapmaz üye bile yapmayız üyeleride dolandırır
![]()
Aşka yanmalı... Can dediğin... Ya canın olmalı; Ya da,canını almalı... Yar diyemezsin ki herkese... İçindeki yaran olmalı... Herkesin de bir yüreği vardır amma... Yürek dediğin de, Bir Aşka yanmalı... |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||||||||||
|
ben onu dolandırıcı mod yaparım
![]() ![]() ![]()
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|