Mp4 İndir,Katılımsız Programlar,Full Oyun İndir,Full Mp4 Film  

Geri git   Mp4 İndir,Katılımsız Programlar,Full Oyun İndir,Full Mp4 Film > Genel > Serbest Kürsü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Konuları Okundu İşaretle

Serbest Kürsü Buradaki forum konularına uymayan her tür mesajınız için buraya yazın.

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 21.04.07   #1 (permalink)
Üye

_darbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Mesajlar
0/0 sssssss19
Rep Gücü: 12
_darbe has a reputation beyond repute_darbe has a reputation beyond repute_darbe has a reputation beyond repute_darbe has a reputation beyond repute_darbe has a reputation beyond repute_darbe has a reputation beyond repute_darbe has a reputation beyond repute_darbe has a reputation beyond repute
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq
_darbe - MSN üzeri Mesaj gönder
cem uzan rüyadamisin.com adayı : )

*Eğer beni admin yaparsanız konularınız silinmeyecek
*Eğer Beni admin yaparsanız user ler 1. sınıf muamele görecekler

*Eğer Beni admin yaparsanız kimse banlanmayacak
*Eğer Beni admin yaparsanız Tekrar mp3 bölümü açacağım
*Eğer Beni admin yaparsanız mazot 1 Ytl olacak (ne alakaysa)
*Eğer Beni admin yaparsanız foruma havuz yapacam hem yazacaksınız hem serinleyeceksiniz
*Eğer Beni admin yaparsanız Cimbom Kadıköyde puan alacak
*Eğer Beni admin yaparsanız ajdar geri gelmemek üzere Antarktika ya gönderilecek
*Eğer Beni admin yaparsanız artık SİZE kızlar teklif edecek
*Eğer Beni admin yaparsanız Konya'da da deniz olacak
*Eğer Beni admin yaparsanız saatler artık geri alınmayacak!!
*Eğer Beni admin yaparsanız okeye dönerken açmak yasaklanacak
*Eğer Beni admin yaparsanız michael jackson, den siyah olacak
*Eğer Beni admin yaparsanız arabada 5 evde 15 olucak
*Eğer Beni admin yaparsanız düğünlerde zorla halaya kaldırmak yasaklanacak
*Eğer Beni admin yaparsanız EMRAH ARTIK KOŞMIYCAK ve anasıda rahat edecek
*Eğer Beni admin yaparsanız cakı cakmak ayna tarak beş metre don lastigi bir ytl olacak
*Eğer Beni admin yaparsanız ronaldinho yu türk vatandaşı yapacağım VE foruma kazandıracağım ve de spor bölümüne mod yapacağım.
*Eğer Beni admin yaparsanız forum Mesai saatleri sabah 10:30 - 12:00, öğlenden sonra 14:00 - 17:00 olacak!
*Eğer Beni admin yaparsanız Zeki Müren de sizleri görecek.
*Eğer Beni admin yaparsanız Arabayı yıkattığınız gün yağmur yağmayacak
*Eğer Beni admin yaparsanız Kızların "biz arkadaşız" demesi yasaklanacak
*Eğer Beni admin yaparsanız Eve tellak gelecek, her hafta üyelerin sırtını keseleyecek, boynu ağrıyana masaj yapılacak.
*Eğer Beni admin yaparsanız Forumda msj başına para alacaksınız (yok artık)
*Eğer Beni admin yaparsanız İddia kuponları yatmayacak
*Eğer Beni admin yaparsanız Milli maçlarda rakip takıma en az 5 gol atılacak, en fazla 1 gol yenecek
*Eğer Beni admin yaparsanız forumdan Türk kızları gidecek, Rus kızları gelecek
*Eğer Beni admin yaparsanız tayyip'i bakarmisin.com'da user yapacağım
Alt 21.04.07   #2 (permalink)
ADMiN

Activity Longevity
0/20 20/20
Today Mesajlar
0/0 ssssssss0
Rep Gücü: 0
Tosyalı has a reputation beyond reputeTosyalı has a reputation beyond reputeTosyalı has a reputation beyond reputeTosyalı has a reputation beyond reputeTosyalı has a reputation beyond reputeTosyalı has a reputation beyond reputeTosyalı has a reputation beyond reputeTosyalı has a reputation beyond reputeTosyalı has a reputation beyond reputeTosyalı has a reputation beyond reputeTosyalı has a reputation beyond repute
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq
Tosyalı - İCQ üzeri Mesaj gönder Tosyalı - AİM üzeri Mesaj gönder Tosyalı - MSN üzeri Mesaj gönder Tosyalı - YAHOO üzeri Mesaj gönder
gelsin HEMEN BANLARIM VALLAHİ
Tosyalı isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.07   #3 (permalink)
Uzman Üye

sult_sencer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Mesajlar
0/0 ssssss195
sult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond repute
Walla senden önce ben banlarım

|^^^^^^^^^^^^^| |
|_ruyadamisin___| ||'""|""\__,
|_____ _____l | |__|__|___| )
(@!)!(@)****"**|(@) (@)****|(@)
sult_sencer isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.07   #4 (permalink)
DeSeRTeD MaN

vuslat_sefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
7/20 20/20
Today Mesajlar
0/0 sssss2399
Rep Gücü: 500
vuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond repute
iTrader: (1)
vuslat_sefa - MSN üzeri Mesaj gönder vuslat_sefa - YAHOO üzeri Mesaj gönder
ne sucuvarla forumtr yı dolandırır ıste gelsın
-- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..

vuslat_sefa isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.07   #5 (permalink)
Uzman Üye

sult_sencer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Mesajlar
0/0 ssssss195
sult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond reputesult_sencer has a reputation beyond repute
Forumtr ne demek yaaaa. Öle bir forumu dolandırırsa eğer burayı da dolandırmaya kalkışır. Üstelik orda 9-10 tane admin var

|^^^^^^^^^^^^^| |
|_ruyadamisin___| ||'""|""\__,
|_____ _____l | |__|__|___| )
(@!)!(@)****"**|(@) (@)****|(@)
sult_sencer isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.07   #6 (permalink)
Emekli

livend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Mesajlar
0/0 ssssss708
Rep Gücü: 47
livend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond reputelivend has a reputation beyond repute
iTrader: (0)
livend - MSN üzeri Mesaj gönder
buraya ancak banlı üye olarak gelebilir
adreslerinden bana ulaşabilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Biz İzleyeceğimiz Yolu Biliyoruz.Ecelden, Yolunu Kaybetmişler Korksun.
livend isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.07   #7 (permalink)
Uzman Üye

hayal@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Mesajlar
0/0 sssss1199
Rep Gücü: 44
hayal@ has a reputation beyond reputehayal@ has a reputation beyond reputehayal@ has a reputation beyond reputehayal@ has a reputation beyond reputehayal@ has a reputation beyond reputehayal@ has a reputation beyond reputehayal@ has a reputation beyond reputehayal@ has a reputation beyond reputehayal@ has a reputation beyond reputehayal@ has a reputation beyond reputehayal@ has a reputation beyond repute
hayal@ - MSN üzeri Mesaj gönder
bencede ya o hiç gelmesin buraya onu kimse admin yapmaz üye bile yapmayız üyeleride dolandırır
Ya da,canını almalı...
Yar diyemezsin ki herkese...
İçindeki yaran olmalı...
Herkesin de bir yüreği vardır amma...
Yürek dediğin de,
Bir Aşka yanmalı...
hayal@ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.07   #8 (permalink)
DeSeRTeD MaN

vuslat_sefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
7/20 20/20
Today Mesajlar
0/0 sssss2399
Rep Gücü: 500
vuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond repute
iTrader: (1)
vuslat_sefa - MSN üzeri Mesaj gönder vuslat_sefa - YAHOO üzeri Mesaj gönder
ben onu dolandırıcı mod yaparım
-- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..

vuslat_sefa isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.07   #9 (permalink)
HeLL_DeMoN
Guest

Activity Longevity
0/20 0/20
Today Mesajlar
0/0 sssssssss
Rep Gücü:
işte bu kadar çok sallarsa olacagı bu milletin diline alay konusu oluyo bu siteye gelsin ben onu admin değil zşyaretçi bile yapmam
Alt 04.06.07   #10 (permalink)
sagopa_key
Guest

Activity Longevity
0/20 0/20
Today Mesajlar
0/0 sssssssss
Rep Gücü:
Az önce aynısını komik yazılar'a eklemişim kusura bakmayın arkadaşlar.Bu konuyu gördüm.