![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
| Müzik Muhabbetleri Yasal Uyarı: İndirdiginiz Müzikleri 24 Saat içinde Silmeniz Gerekir!! Bu dosyalar size tanitim amaçlı sunulmaktadir. NOT: Sanatçinin kendisi, resmi internet sitesi ya da plak sirketi tarafimiza mail yoluyla ulastiginda dosya(lar) siteden kaldirilacaktir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
~Asabi Üye~
|
20'li yaşlarının başında hem şöhrete hem de hatırı sayılır bir servete kavuşan, ancak birkaç yıl içinde her ikisini de kaybeden Burak Kut'un yaşadıkları şarkı oldu. Burak Kut, sözleri Sezen Aksu'ya ait "Komple" şarkısıyla, yaşadığı o zor günlerini sevenleriyle paylaşıyor.
Bir dönem müzik dünyasında fırtınalar estiren, konserden konsere koşan, jeep'le dolaşan, hareketli bir aşk trafiği ve milyonlarca hayranı olan Burak Kut, hayatında bir sayfa açtı. Kazandığı serveti ve şöhreti bir anda kaybeden, yedi yıldan beri de müzik dünyasından uzak olan Kut, "Komple" adlı albümüyle den gündemde... Albümün en iddialı ve dikkat çekici şarkısı ise, çalışmaya da adını veren "Komple"... Daha önce Daddy Yankee tarafından "Rompe" adıyla yorumlanan ve Latin Amerika'da büyük ses getiren şarkıyı Sezen Aksu'nun yazdığı sözlerle albümüne alan Kut, esere çok güveniyor. Ancak şarkının asıl ilginç yönü, sözlerin neredeyse Burak Kut'un hayatının kısa bir özeti niteliğinde olması... 30'lu yaşlarından itibaren yaşama bakış açısının değiştiğini söyleyen Burak Kut, yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "365 günün 300 günü konser verdiğimi biliyorum. Para makinesi ve robot gibiydim. Kendime dışardan bakma fırsatı bile bulamıyordum. 1997'deki "Yaşandı Bitti" albümümden sonra Türkiye'de, hatta dünyada herkesin koşulsuz olarak beni seveceğini düşünmeye başladım. Ben memur bir ailenin çocuğuydum, kıt kanaat yaşardık. Bu yaşamla birlikte paranın tadını aldım tabii... Ama bilincim açılınca, sahip olduklarımın aslında bunlardan farklı olduğunu algıladım ve hepsinden vazgeçtim. Yani aslında benim isteğimdi vazgeçmek. Ama durma ihtiyacı hissettiğim anda da sert basmışım frene. Son sözüm; insanlar sizi çok sevmeye başladığı zaman şüphe duyun! Çünkü ardından artık seni sevmemeye, hatta gıcık olmaya başlayacaklardır."
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öyle Nankörsün ki "Buzdağları"nı Eritemezsin "Açık Arttırma" Yapsan Bana Rapini yediremezsin "Rapstar"ım desen "Sokak Sanatı"ndan Bîhabersin "Tek bir ihtimal var" Desen "Yerli Yalaka" sensin! [YT]http://www.youtube.com/watch?v=nqqIZnZlHOw[/YT]
|
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||
|
hemen arkadsıma onerıyorum bunu
![]()
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..
|
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Üye
|
would you mind PM your MSN to me? thanks.___________________________________________ ____________________________________ I want to know [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] and [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] and [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], hehe, they are also fat. can you give me the [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] and [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]?
|
||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|