Mp4 İndir,Katılımsız Programlar,Full Oyun İndir,Full Mp4 Film  

Geri git   Mp4 İndir,Katılımsız Programlar,Full Oyun İndir,Full Mp4 Film > Müzikler > Müzik Muhabbetleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Konuları Okundu İşaretle

Müzik Muhabbetleri Yasal Uyarı: İndirdiginiz Müzikleri 24 Saat içinde Silmeniz Gerekir!! Bu dosyalar size tanitim amaçlı sunulmaktadir. NOT: Sanatçinin kendisi, resmi internet sitesi ya da plak sirketi tarafimiza mail yoluyla ulastiginda dosya(lar) siteden kaldirilacaktir.

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 07.07.07   #1 (permalink)
~Asabi Üye~

fatal_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Mesajlar
0/0 sssssss83
Rep Gücü: 37
fatal_boy has a reputation beyond reputefatal_boy has a reputation beyond reputefatal_boy has a reputation beyond reputefatal_boy has a reputation beyond reputefatal_boy has a reputation beyond reputefatal_boy has a reputation beyond reputefatal_boy has a reputation beyond reputefatal_boy has a reputation beyond reputefatal_boy has a reputation beyond reputefatal_boy has a reputation beyond reputefatal_boy has a reputation beyond repute
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq
Post Burak Kut "Komple" ile zor günlerini anlattı...

20'li yaşlarının başında hem şöhrete hem de hatırı sayılır bir servete kavuşan, ancak birkaç yıl içinde her ikisini de kaybeden Burak Kut'un yaşadıkları şarkı oldu. Burak Kut, sözleri Sezen Aksu'ya ait "Komple" şarkısıyla, yaşadığı o zor günlerini sevenleriyle paylaşıyor.
Bir dönem müzik dünyasında fırtınalar estiren, konserden konsere koşan, jeep'le dolaşan, hareketli bir aşk trafiği ve milyonlarca hayranı olan Burak Kut, hayatında bir sayfa açtı. Kazandığı serveti ve şöhreti bir anda kaybeden, yedi yıldan beri de müzik dünyasından uzak olan Kut, "Komple" adlı albümüyle den gündemde...
Albümün en iddialı ve dikkat çekici şarkısı ise, çalışmaya da adını veren "Komple"... Daha önce Daddy Yankee tarafından "Rompe" adıyla yorumlanan ve Latin Amerika'da büyük ses getiren şarkıyı Sezen Aksu'nun yazdığı sözlerle albümüne alan Kut, esere çok güveniyor. Ancak şarkının asıl ilginç yönü, sözlerin neredeyse Burak Kut'un hayatının kısa bir özeti niteliğinde olması...
30'lu yaşlarından itibaren yaşama bakış açısının değiştiğini söyleyen Burak Kut, yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "365 günün 300 günü konser verdiğimi biliyorum. Para makinesi ve robot gibiydim. Kendime dışardan bakma fırsatı bile bulamıyordum. 1997'deki "Yaşandı Bitti" albümümden sonra Türkiye'de, hatta dünyada herkesin koşulsuz olarak beni seveceğini düşünmeye başladım. Ben memur bir ailenin çocuğuydum, kıt kanaat yaşardık. Bu yaşamla birlikte paranın tadını aldım tabii... Ama bilincim açılınca, sahip olduklarımın aslında bunlardan farklı olduğunu algıladım ve hepsinden vazgeçtim. Yani aslında benim isteğimdi vazgeçmek. Ama durma ihtiyacı hissettiğim anda da sert basmışım frene. Son sözüm; insanlar sizi çok sevmeye başladığı zaman şüphe duyun! Çünkü ardından artık seni sevmemeye, hatta gıcık olmaya başlayacaklardır."
"Rapstar"ım desen "Sokak Sanatı"ndan Bîhabersin
"Tek bir ihtimal var" Desen "Yerli Yalaka" sensin!
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=nqqIZnZlHOw[/YT]
fatal_boy isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.07   #2 (permalink)
DeSeRTeD MaN

vuslat_sefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Activity Longevity
7/20 20/20
Today Mesajlar
0/0 sssss2399
Rep Gücü: 500
vuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond reputevuslat_sefa has a reputation beyond repute
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq
iTrader: (1)
vuslat_sefa - MSN üzeri Mesaj gönder vuslat_sefa - YAHOO üzeri Mesaj gönder
hemen arkadsıma onerıyorum bunu
-- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..

vuslat_sefa isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.07   #3 (permalink)
By_Hayalet
Guest

Activity Longevity
0/20 0/20
Today Mesajlar
0/0 sssssssss
Rep Gücü:
Alt 06.10.08   #4 (permalink)
Üye

Activity Longevity
0/20 3/20
Today Mesajlar
0/0 ssssssss2
Rep Gücü: 0
iHydra is an unknown quantity at this point
Thumbs up I am appreciated for this pretty article. thanks.

would you mind PM your MSN to me? thanks.___________________________________________ ____________________________________ I want to know [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] and [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] and [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], hehe, they are also fat. can you give me the [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] and [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]?
iHydra isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.12.08   #5 (permalink)
Banned

Activity Longevity
4/20 2/20
Today Mesajlar
0/0 ssssss132
Rep Gücü: 0
seoceo2008 is an unknown quantity at this point
Smile World Of Warcraft Achievements coming for players

While World of Warcraft is the biggest MMORPG on the market, many players are a bit tired of the traditional hack and slash grind. Furthermore, life at level 70 can be a bit boring at times - sure you can get money and gear, but there really isn't that much difference between having 5000 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] or 100,000 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], especially when you already own everything else. Now Blizzard Entertainment has announced the addition of achievements to the upcoming Wrath of the Lich King Expansion. Like achievements in the console world, players will be awarded with titles, gear and bragging rights for doing everything from getting a hair cut (yes, it's true), giving ten hugs to killing fantastic numbers of enemies in player-versus-player combat.I heard warhammer online begin on September 7th, 2008, now there are many people already have experienced the exciting game. If you win the game at the very beginning, you can not only enjoy in it but also lead ahead forever. That needs amount of War power leveling providers to satisfy the players.Here there is a website offering power leveling for [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] called warhammerpowerlevelings.com. It acclaims that there is the best and securest way to power lever your character to your desired high level fast. There is an outstanding war power leveling experience. We have done a great number of orders for [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. We are sure that you can’t get such an outstanding [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] service as the same as we do. Our guys for war power leveling are skilled gamers for years. They know how to power level your character in your satisfied way. You can try on here.We can know from the users whether the leveling is good or not. Like item4u.com they also can provide best War power leveling. I believe the good website will help players to win in this exciting game.
seoceo2008 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler

Gönderme Kuralları