![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
Korku Odası icinde türke kefen biçenin ölümü korkunç olur dağdaki pkk leşleri-------> konusu , Türk'e kast eden ellerin sonu budur arkadaşlar; bunlar kendilerince harita çizmeye kalkmışlar bordo berelilerle girdikleri çatışma sonucu leşleri böyle uzanmıştır. [Üye ...
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 (permalink)
|
|||||||||||||||||
|
Yönetici
|
Türk'e kast eden ellerin sonu budur arkadaşlar;
bunlar kendilerince harita çizmeye kalkmışlar bordo berelilerle girdikleri çatışma sonucu leşleri böyle uzanmıştır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Konu ph03n1x* tarafından (01.07.09 Saat 09:52 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Dağdaki 3-5 çapulcuya kalmaz bu vatan askerin eli balyoz gibi iner işte hepsinin sonu bu olucak
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
sonuna kadar yanındayım aşkım senin gbiler lazım zaten bu topluma
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
muhahaha valla saçını başını yolcaktın ben dedim aha şimdi girişceklerde kadın tırstı senden valla
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Yönetici
|
tırsmasa kaybolmazdı hemen millette bişi varmış gibi bana bakıyolar asıl bakılması gereken o kadındı böylelerini asmak lazım
annneme söyledim dedi sen nasıl durdun dedi durmadımki elimde olsa gebertirtim dedim![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
varya o kadını döverdin sonra sen suçlu olurdun işte
böyle bi yer burası ya ama keşke girişseydik valla ders olurdu ibret olurdu bazılarına
|
|
|
![]() |
| Tags: pkk les mehmetcik |
LinkBackler (?)
Konunun linkbacki: http://www.ruyadamisin.com/forum/korku-odasi/24151-turke-kefen-bicenin-olumu-korkunc-olur-dagdaki-pkk-lesleri.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Mp4 ndir,Katlmsz Programlar,Full Oyun ndir,Full Mp4 Film | bu konu | Refback | 01.07.09 19:10 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|