![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
| Korku Odası Korku dolu Hikayeler & Efsaneler & Resimler ve Videolar.. DİKKAT! Video ve resimlerden etkilenebilirsiniz! Girmeden önce tekrar düşünün.. |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink)
|
|||||||||||||||||
|
Yeni Üye
|
Telefondakı EsrarenGiz Ses
bir gün okuldan eve gelmiştim.o gün arkadaşlarımla parti vermeye karar vermiştik.annem geceleri çalışıyordu.arkadaşlarım partiyi saat 8:30 verelim dediler.ve bizde vermeye karar verdik.Neyseki akşam olmuştu.arkadaşlarım(erkek kız karışık)gelmişlerdi.herşey çok güzeldi.saat 10:30 du.tam o sırada telefon çaldı.telefon çaldığını duymamıştık.volumü çok açmıştık .ikinciyide duymadık .derken tam arkasından 3.cü çaldı.ben baktım.esrarlı ses bana akşam yalnızmısın diye sordu ben şoke oldum.telefonu kapattım.herkes telaşlanmıştı.sağa sola gidiyorlardı.ben partiyi teyzemin3 katlı evinde verdiğim için yukarıdan sesler geliyordu.yani tavan arasından...kapı çaldı.korkudan kapıyı açmadım.telefon çaldı.esrarlı ses bana oyun oynamak mı istiyorsun!diye haykırdı.olanlar olmuştu şarter attı aniden. kapı çaldı. kapıya el yordamıyla açmaya çalıştım.nabzım küt küt atıyordu.ve açtım sonunda...cee diye bir ses geldi meğer teyzemmiş.arkadaşlarım ve ben bu partiyi aylarca konuşmuştuk.telefondaki esrarlı sese gelince bunu teyzem yapmadığını söyledi.o günden sonra ne parti verdik ne de teyzemin evinde sonuç teyzemin evi lanetliymiş .arkadaşlar inanmazsanız inanmayın.dört sene önce gaztelerde yayınlanmıştır.....
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Emekli
|
ben elime bişey alırda öle açardım misal bıçak felan yane
![]()
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||
|
boyle olaylar benım başıma gelmıyorya ole birşeyde ınanın hıc korkmam tek korkum gozumun onunde sevdıklerıme bırsey olurken benım ellerımın baglı olması..
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..
|
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
LinkBackler (?)
Konunun linkbacki: http://www.ruyadamisin.com/forum/korku-odasi/22515-telefondaki-esrarengiz-ses.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Isimsiz döküman | bu konu | Refback | 26.08.08 21:55 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|