![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
| İstek Bölümü Bir Program Bir Resim Bir Video Istegınız Olursa Bura Yazın |
![]() |
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler |
|
|
#16 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Üye
|
Arkadaşlar bugun katıldım aranıza beim isteğim bi script ama adı onuda bilmiyorum sadece bu şekil bi site kurmak istiyorum link vereceğim belki kurallara aykırıdır ama bi sitenin bu forumla bi alakalı olmayısından veriyorum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu standartta site kurmam lazım isteğim bu saygılar
|
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||||||||||||||||
|
dostum yardım etmek ısterım fakat verdıgın sıte acılmıyor ?
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |||||||||||||||||
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Üye
|
Alıntı:
|
||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Tags: istek__ |
LinkBackler (?)
Konunun linkbacki: http://www.ruyadamisin.com/forum/istek-bolumu/1439-istek.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Mp4 ndir,Katlmsz Programlar,Sxe 6.4,Sxe 6.5 ndir,Full Oyun ndir,Full Mp4 Film | Paylaşımın Doruğu | bu konu | Refback | 10.09.08 02:27 | |
| Mp4 ndir,Katlmsz Programlar,Sxe 6.4,Sxe 6.5 ndir,Full Oyun ndir,Full Mp4 Film | Paylaşımın Doruğu | bu konu | Refback | 10.09.08 02:27 | |
| Mp4 ndir,Katlmsz Programlar,Sxe 6.4,Sxe 6.5 ndir,Full Oyun ndir,Full Mp4 Film | bu konu | Refback | 03.09.08 11:34 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|