Mp4 İndir,Katılımsız Programlar,Full Oyun İndir,Full Mp4 Film  

Geri git   Mp4 İndir,Katılımsız Programlar,Full Oyun İndir,Full Mp4 Film > vBulletin > Genel Sorunlarınız & Çözümleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Konuları Okundu İşaretle

mp4-avi -divx formatındaki filmleri nasıl vcd izleyebiliriz

Genel Sorunlarınız & Çözümleri icinde mp4-avi -divx formatındaki filmleri nasıl vcd izleyebiliriz konusu , arkadaşlar bende avi -divx -mpeg- wmw ve mp4 formatında filmler var onları vcd deizlemek icin ne yapmam gerekiyor nero icine atıyorum film 300 mb sa neroya atı...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama
Alt 02.07.09   #1 (permalink)
Üye

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Mesajlar
0/0 ssssssss3
Rep Gücü: 0
ölümlü is an unknown quantity at this point
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq
mp4-avi -divx formatındaki filmleri nasıl vcd izleyebiliriz

arkadaşlar bende avi -divx -mpeg- wmw ve mp4 formatında filmler var onları vcd deizlemek icin ne yapmam gerekiyor nero icine atıyorum film 300 mb sa neroya atınca nerdeyse 900 mb veya 1 gb oluyor yada bagzılarını tanımıyor totalda vcd mpeg ve mpeg cevirdim bu seferde nero tanımadı yani demek istegigim neronun tanıyıp vcd formatına cevirmesi ve bunu 1 cd sıgdırması icin ne yapmama gerek bir flmi 600 mb gecemden vdc playerda izlemem icin ne yapmalıyım
ölümlü isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama

Gönderme Kuralları