![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
Genel Sorunlarınız & Çözümleri icinde mp4-avi -divx formatındaki filmleri nasıl vcd izleyebiliriz konusu , arkadaşlar bende avi -divx -mpeg- wmw ve mp4 formatında filmler var onları vcd deizlemek icin ne yapmam gerekiyor nero icine atıyorum film 300 mb sa neroya atı...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Üye
|
mp4-avi -divx formatındaki filmleri nasıl vcd izleyebiliriz
arkadaşlar bende avi -divx -mpeg- wmw ve mp4 formatında filmler var onları vcd deizlemek icin ne yapmam gerekiyor nero icine atıyorum film 300 mb sa neroya atınca nerdeyse 900 mb veya 1 gb oluyor yada bagzılarını tanımıyor totalda vcd mpeg ve mpeg cevirdim bu seferde nero tanımadı yani demek istegigim neronun tanıyıp vcd formatına cevirmesi ve bunu 1 cd sıgdırması icin ne yapmama gerek bir flmi 600 mb gecemden vdc playerda izlemem icin ne yapmalıyım
|
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|