![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
| Genel Sorunlarınız & Çözümleri vBulletin hakkında tüm sorunlarınızı bu bölümden bizlere bildirebilirsiniz |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink)
|
|||||||||||||||||
|
Sorunlarınız
Takıldıgınız Nokta Olursa Burda Soleyın Cevaplıyalım
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Üye
|
tsk vuslat_sefa olursa solerım
------------------İmza----------------- SİTEMİZİN GELECEGİ İÇİN GÜNDE 1 KEZ REKLAMLARA TIKLAYIN ~~~~ 1 YORUM YAPMAK BU KADARMI ZOR 1 PAYLAŞIM YAPMAK BU KADARMI ZOR 1 TEŞEKKÜR BU KADARMI ZOR BU FORUM HEPİMİZİN Konu vuslat_sefa tarafından (21.12.07 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Uzman Üye
|
Şimdi Foruma tema yüklemek istesem mesela nasıl olacak o iş ?
1 PAYLAŞIM YAPMAK BU KADARMI ZOR 1 TEŞEKKÜR BU KADARMI ZOR BU FORUM HEPİMİZİN ! Beni bulmak mı istiyorsun ??? Zeki olmalısın Beni yakalamak mı istiyorsun ??? Hızlı olmalısın Beni yenmek mi istiyorsun ??? Şaka yapıyor olmalısın |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||
|
İlk Öncelikle Bir Tema Bulucaksın Icınde Cıkan ımages Klasorunu Forum Ana Dızıne Atıcaksınız >>>> Sonra Admincp/Biçim İndir Yükle Den İçeri İmport Ediceksiniz
Ve Temamız Hazır
-- vBulletin Eklentiler, Temalar, Bölümlerine Açılan Tüm "Sorun" İçerikli Konular Uyarılmadan Silinicektir.. ---- Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ---- Aşağıdaki linkte bulunan kurallara uymayan tüm üyeler tarafımca Uyarılacaktır. -- Forum hakkında istek, şikayet, aktivasyon, reklam gibi sorularınızı vuslat_sefa [at] hotmail adresine mail olarak gönderiniz..![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bu sıtede gıf olsun duz olsun cogu sekıl bannerı kolayca yapabılırsınız
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||||||||||
|
500 hatasının sebepleri:
1- sunucunuz gelen isteklere geç cevap veriyor olabilir. Yani sunucu yoğundur ve sizin siteniz için gerekli işlemi yapamıyordur. (sizin için bu geçerli sanırım) 2- .htaccess içerisine kod eklemişsinizdir ve sistemle çakışıyordur. 3- sunucu kaynaklı başka birşeyler vardır
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |||||||||||||||||
|
UstaPLayeR
|
ya bu avatarda imageshack.us dan url yüklüorumda olmuo bi sürü url var forum url html fln çok karışık bi yardım pls
![]()
|
|