![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Konuları Okundu İşaretle |
Forum Oyunları icinde Şu Anda Dinlediğiniz Şarkı konusu , Şu Anda Dinlediğiniz Şarkı ??? ne dinliyosunuz ben duman bebek ??...
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Arama |
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Bayan
|
Funda Arar-SON DANS....
süper bir şarkı tavsiye ederim....
цŊцŦмλк ó кλĐáŘ кóŁλΨ мι ŚáηĐιη..?? ΨσŁℓλŔıŊ βáŋλ çĸŦιŔ λŔŧιк.. Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı ![]() нαℓα gι∂ιşιηιη єятєѕιη∂є уüяєğιм ๒єşเкtคş เçเภ คภt เçเภ lคŦ є๔єภเ ๒เçเภ..! Beni Bu Hale Düşürdün ya Günahın Boynuna BEDRİ!!
![]() |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Bayan
|
ATEŞ - çık git
![]() Sonsuza kadar seninleyim birtanem Sen benimle ölmeyi göze aldıysan Yaşamayı terkedip beni seçtiysen O zaman beni iyi dinle sevgilim Ölümse ölüme geliyorum seninle Yaşamaksa yaşamayı seçiyorum seninle Seni seviyorum işte gözlerimle değil yüreğimle Çek götür beni senin olduğun heryere Yokluğunda yaşayamam ölürüm hayaletinle Seviyorum seni her halinle |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Bayan
|
Kıraç-bir veda havası
цŊцŦмλк ó кλĐáŘ кóŁλΨ мι ŚáηĐιη..?? ΨσŁℓλŔıŊ βáŋλ çĸŦιŔ λŔŧιк.. Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı ![]() нαℓα gι∂ιşιηιη єятєѕιη∂є уüяєğιм ๒єşเкtคş เçเภ คภt เçเภ lคŦ є๔єภเ ๒เçเภ..! Beni Bu Hale Düşürdün ya Günahın Boynuna BEDRİ!!
![]() |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Bayan
|
yıldız tilbe-aşkın bendende öte (hayal@'e)
![]() ![]() ![]()
![]() Sonsuza kadar seninleyim birtanem Sen benimle ölmeyi göze aldıysan Yaşamayı terkedip beni seçtiysen O zaman beni iyi dinle sevgilim Ölümse ölüme geliyorum seninle Yaşamaksa yaşamayı seçiyorum seninle Seni seviyorum işte gözlerimle değil yüreğimle Çek götür beni senin olduğun heryere Yokluğunda yaşayamam ölürüm hayaletinle Seviyorum seni her halinle |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Bayan
|
Cem adrian-denizhan : yağmur....
![]() |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
Bayan
|
cem adrian yağmur hala...Rude sen takmışsın benim gibi bu şarkıya.....
![]() |
||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Tags: anda, dinlediginiz, sarki |
LinkBackler (?)
Konunun linkbacki: http://www.ruyadamisin.com/forum/forum-oyunlari/301-su-anda-dinlediginiz-sarki.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Mp4 ndir,Katlmsz Programlar,Sxe 6.4,Sxe 6.5 ndir,Full Oyun ndir,Full Mp4 Film | Paylaşımın Doruğu | bu konu | Refback | 10.09.08 02:25 | |
| Eglence Forumu | Webmaster Kaynaklar | bu konu | Refback | 13.02.08 09:52 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|