KaZiM2TR
29.06.07, 12:09
Herkese iyi günler ve konumuza başlıyorum. Bugünkü konumuz Bir FormMail. Şu sıralarda çalışan bir FormMail bulmak nadir oluyor ama KaZiM2TR ([ Lınklerı Gorebılmenız Icın Kayıt Olun ]) yapacağını yine yaptı ve 100% çalışan bir FormMail buldu. Bunları zorluk çekmemeniz diye Resimli olarak anlattım...
Göremeyeceğiniz Kadar Çok, İnanamayacağınız Kadar Kaliteli Fake mailler için : [ Lınklerı Gorebılmenız Icın Kayıt Olun ]
İlk ônce [ Lınklerı Gorebılmenız Icın Kayıt Olun ] ([ Lınklerı Gorebılmenız Icın Kayıt Olun ]) giriyoruz
ve karşınıza böyle bir yer gelecek
[ Lınklerı Gorebılmenız Icın Kayıt Olun ]
"Anmeldung" tıklayarak bu siteye üye olacaz.
Resim'de sanırım herşeyi anlatmışımdır ...
Ve bunların hepsini doldurduktan sonra karşımıza böyle bir pencere gelecek.
Bundan sonra "User-Login" olan yere basıyoruz ...
Resimdede belirmiş olduğum gibi " FormMailer" tıklıyoruz ...
"FormMailer" tıkladıktan sonra karşımıza böyle bir pencere gelecektir. Burda "Html-Code" tıklıyoruz...
Resimde göstermiş olduğum kodu kopyalıyoruz ...
Ve ben örnek olarak knight'ın fakesini aldım. Şimdi o fakede böyle bir yer arıyoruz. Bunu siliyoruz
Bu secmiz olduğumuzu silip demin sitede kopyalamış olduğumz kodu bunun yerine kopyalıyoruz ...
Ve böylece fakemiz hazır hale geldi ama biz bunu html yani bir site halinde vermek istiyoruz ve onun için fake ismi.html olarak kaydediyoruz ...
Ama .html kesin olması lazım. Sonra bunu mesela desktop'a kaydediyoruz ve açtığımızda asağıdaki fotoğraf gibi bir internet sayfası geliyor.
İşte kurbana yutturup buraya kurban nickini ve passını yazıyor ...
Evet kurban burda benim :gll ama. Şimdi burda kurban nick ve pass'ını yazdıktan sonra böyle bir yer geliyor.
Burda fark ettiğiniz gibi fransızca. Ben fransa'da oturuyorum:( ama neyse konumuza gelelim. Şimdi biz msn'deyken bir mesaj geliyor ve açtığımızda kurbanın nick ve pass'ı ulaşan bir mail.
Evet mesajı açıyoruz içinde sürriz var :D
Ve gördüğünüz gibi fazla söze gerek yok.
Bu doküman size KaZiM2TR Hazırlanmıştır ([ Lınklerı Gorebılmenız Icın Kayıt Olun ])
Göremeyeceğiniz Kadar Çok, İnanamayacağınız Kadar Kaliteli Fake mailler için : [ Lınklerı Gorebılmenız Icın Kayıt Olun ]
İlk ônce [ Lınklerı Gorebılmenız Icın Kayıt Olun ] ([ Lınklerı Gorebılmenız Icın Kayıt Olun ]) giriyoruz
ve karşınıza böyle bir yer gelecek
"Anmeldung" tıklayarak bu siteye üye olacaz.
Resim'de sanırım herşeyi anlatmışımdır ...
Ve bunların hepsini doldurduktan sonra karşımıza böyle bir pencere gelecek.
Bundan sonra "User-Login" olan yere basıyoruz ...
Resimdede belirmiş olduğum gibi " FormMailer" tıklıyoruz ...
"FormMailer" tıkladıktan sonra karşımıza böyle bir pencere gelecektir. Burda "Html-Code" tıklıyoruz...
Resimde göstermiş olduğum kodu kopyalıyoruz ...
Ve ben örnek olarak knight'ın fakesini aldım. Şimdi o fakede böyle bir yer arıyoruz. Bunu siliyoruz
Bu secmiz olduğumuzu silip demin sitede kopyalamış olduğumz kodu bunun yerine kopyalıyoruz ...
Ve böylece fakemiz hazır hale geldi ama biz bunu html yani bir site halinde vermek istiyoruz ve onun için fake ismi.html olarak kaydediyoruz ...
Ama .html kesin olması lazım. Sonra bunu mesela desktop'a kaydediyoruz ve açtığımızda asağıdaki fotoğraf gibi bir internet sayfası geliyor.
İşte kurbana yutturup buraya kurban nickini ve passını yazıyor ...
Evet kurban burda benim :gll ama. Şimdi burda kurban nick ve pass'ını yazdıktan sonra böyle bir yer geliyor.
Burda fark ettiğiniz gibi fransızca. Ben fransa'da oturuyorum:( ama neyse konumuza gelelim. Şimdi biz msn'deyken bir mesaj geliyor ve açtığımızda kurbanın nick ve pass'ı ulaşan bir mail.
Evet mesajı açıyoruz içinde sürriz var :D
Ve gördüğünüz gibi fazla söze gerek yok.
Bu doküman size KaZiM2TR Hazırlanmıştır ([ Lınklerı Gorebılmenız Icın Kayıt Olun ])